MACKANS BLOGG

Direktlänk till inlägg 21 september 2010

3 matcher kvar

Av Svartlappen,Rävsaxen,Gattuso,Etoò - 21 september 2010 10:46

Säsongen lider mot sitt slut och vi har 3 fighter kvar tills vi är klara för iår.

Vi har överraskat många genom att ligga i toppen med båda lagen. Mycket av det beror så klart på  grund av alla nyförvärv vi fick innan säsongen. Jag har därför betygsatt samtliga nya lirare....Betyg skalan är 1-5+


Fredrik limpan Cedergren 1+

Limpan kom från Råby och visade en fin vänsterdojja första månaden. Men vad som hände sen vet ingen???vart håller han hus???Lever han???Många frågetecken men få svar.


Pontus Engström 2+

Grabben som har spelat fler matcher än han har gjort träningar!Ska dock ha ett plus för att han ofta ställer upp med kort varsel.Ryktet säger dock att han inte kommer att missa någon träning på skavsta i vinter.


Filip Hagfalk 4+

Har genom en imponerande styrka sprungit sönder många mittfält iår. Ger alltid 100% vilket uppskattas. Har dock av någon anledning fått slå hörnor vissa matcher, detta måste självklart ses som ett misslyckande för den övriga spelartruppen.


Rasmus Bernthson 3+

Riktig frisk fläckt som har vuxit för varje träning och match(ej på längden.) Går in och köttar mot alla spelare och visar ett härligt fighter hjärta. Med ett lite stabilare passningsspel så skulle Bernta troligen fått en 4a.


Rasmus Hagberg 3+

Alltid stabil på sin högerbacks plats. Har under hösten fått starta många viktiga matcher och gjort det bra. En grabb för framtiden född 1993. Skulle dock behöva lägga på sig en öl kagge för att få kalla sig riktig Bajare.


Suad Semiz 3+

Under våren så var Suad en stor anledning till IKs fina spel. Har dock valt att inte träna fotboll lika hårt under hösten, vilket medför ett steg ner i betygskalan.


Thord Asplund 3+

Ny? Nja det vet i fan. Gubben som fortfarande drömmer om att bli fotbollsproffs på nätterna. Har under hösten dunkat in ett par kassar och visat att ålder inte spelar någon roll..


Timmy Andersson 2+

Som många unga spelare så har Timmy svarat för ett par riktigt bra matcher, samt någon mindre lyckad. Har under hösten tagit ett steg närmare IK men väntar på sin riktiga debut.


Dennis Danilsson 3+

Denko har varit en jojo spelare hela säsongen. Han har startat en hel del matcher och gjort det bra. Har även visat att han kan lira innermitt samt vänsterback! Hur som helst, den största frågan är ju, hur man kan vara 25 år bo i Oxelösund och sakna körkort??? 


Jani Toppinen 4+

Finska pinnen visade redan från början att han skulle tillföra en hel del. Med sin enorma nickförmåga samt härliga inställning så bidrog han med en hel del poäng. Har dock tyvärr varit skadad på slutet(ryggen). Det märkliga är hur man kan vara skadad i ryggen, men kunna lira golf utan problem....


Krille Södling 3+

Har iår blivit högerytter och gjort det bra. Ofta har han kommit in i banan och avlosat stora kanon. Skulle ha haft en 4 i betyg om han kunde vara lite mer social. Att ligga hemma i soffan istället för för att after worka gång på gång är inte okej.

Även Tellus har blivit fundersama vart Krille har tagit vägen....


Med tanke på att Elvis,Ersam och Janus inte har spelat hela säsongen väljer jag att inte skriva om dessa gossar.


Har jag glömt någon?Det har jag säkert, men då återkommer jag med dessa.


Ikväll BK Tun-Sjösa konstgräset 20.00


//Rävsaxen




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Numera köra vi twitter!! Följ oss namnet är IK TUN !!!!

Snart är det dags för läger i Köpenhamn!   Men för att göra denna resa möjlig behöver vi få in pengar för strumpor, korv och lägeravgiften så fort som möjligt. I början av nästa vecka ska vi betala den stora fakturan för lägret. Så vi betalar in ...

Här kommer en liten påmminare att det endast är En månad kvar till träningslägret i Köpenhamn tagga!         // etoó ...

Med dryga månaden kvar till årets höjdpunkt Copenhagen awey så kan resegruppen meddela att den absolut sista chansen att anmäla sig är på Söndag kväll klockan 20.00 Har du inte bokat plats så är det hög tid att göra detta nu. Eftersom vi har bokat ...


Nu är Mr X och ligan fast!                   Höga böter väntar om inte dom mutar eller skrämmer övriga bötersmedlemmar!                      Hur har nu Svartlappen gått till väga för att avslöja denna liga kanske ni undrar nu...

Presentation

Mackans Blogg om IK Tun, BK Tun och allt annat runt omkring

Omröstning

Vem vill du helst ha in i BB huset?
 Tun Henke
 Fisken
 Lind
 Vecka
 Bosco
 Lill Johannes
 Svalberg

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

Fråga mig

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards