MACKANS BLOGG

Alla inlägg under september 2010

Av Svartlappen,Rävsaxen,Gattuso,Etoò - 5 september 2010 20:56

Så där jag, då var man hemma igen efter en riktigt tuff fight mot Babylon.

Vi står som segrare efter 93 riktigt tuffa minuter. I första halvlek så lyckas vi tyvärr inte få in någon boll trots att vi har en del chanser. I halvtid så pratar vi om att försöka öka bolltempot och redan i 46e minuten får vi utdelning när våran skyttekung Tun Henke sätter dit en balja. Vi fortsätter att äga bollen men plötsligt rinner Babylons nr 10 rak igenom försvaret och sätter 1-1..Med 25 minuter kvar får vi sedan Darre utvisad efter lite stök och bök. Vi beslutar oss för att satsa på 3 poäng och lyckas med det när Hagfalk stänker dit en pärla från 25 meter.

I och med denna seger så klättrar vi upp på kvalplats när 3 omgångar återstår.

Nästa match blir det seriefinal när Hällby gästar IP...

Märklig grej som hände på matchen

Hagfalk söker passning.

Bäcken -passa inte mig,jag är offside

Hagfalk väljer då att vägga med Henke

Domaren blåser av för att Bäcken har påverkat spelet genom att meddela att han stod offside!!!!!

Av Svartlappen,Rävsaxen,Gattuso,Etoò - 4 september 2010 18:09

Lördag eftermiddag och fortfarande en promille halt i blodet på 0.0% Anledningen till denna märkliga grej är att jag ska försöka vara pigg och kry tills morgondagens viktiga fight.

Imorgon så är det dubbelmatch på programet. IK åker till Esikilstuna är att möta Babylon, medans BK ställs mot Trosa på bortaplan. Båda lagen är favoriter i sina matcher men det kommer att krävas inställning i 90minuter för att bärga hem 6pinnar.

Idag var det många Tunare som hade tagit sig till  vallen för att kika in HBK-Betnarin. Matchen var ingen höjdare och tyvärr ser det nu jävligt mörkt ut för HBK. Dagens 2-1 förlust innebär att man nu måste vinna sina 3 sista matcher för att ha chansen till en kvalplats.

Igår så fick vi se det nya Sverige lira boll, och jag blev jävligt imponerad av Eriks grabbar. Sjukt vilken skillnad mot när tråkiga Lagerbäck hade hand om landslaget...