MACKANS BLOGG

Alla inlägg den 28 juni 2010

Ny seger för serieledande BK Tun, denna gång stod Runtuna Löthen för motståndet. Runtuna var ofina nog att ta ledningen redan efter några minuter. Men efter målet så tar BK över tillställningen och styr och ställer resten av halvleken. Först bombade Hampus in kvitteringen och inte långt senare kommer 2-1 målet genom Bäcken. Bk låter bollen göra jobbet och spelar stundtals riktigt bra boll på den sjukt hårda planen.

I Halvlek så pratar vi om att fortsätta låta bollen vandra mellan dom grönvita tröjorna, dock lyckas vi inte riktigt med detta utan låter Löthen komma in i matchen igen. Men Löthen lyckas aldrig skapa några riktigt heta lägen och matchen punkteras när Delfi prickar in 3-1 i sista minuten!!

Nu har BK lyckas med något riktigt jävla bra när man fortfarnde är obesgrade som nykomlingar  


-----------------------------------------------------------------


Så var det dags för det som Henke har längtat efter hela säsongen Lagfest.

Så här hade vi tänkt oss att dagen ska se ut.

Vi samlas på frisksportartorpet i Oppeby för en beachvollyboll turnering klockan 13.00, viktigt att alla som vill delta i detta är på plats i tid!!!!

Efter det så ska vi försöka ta oss ut mot IP vid 15.30 tiden. Ute på IP så kommer det att visas VM matcher på storbilds tv samt att det kommmer att ätas och drickas i mängder.(För alla som är under 20 bast kontakta Fisken)


Det som vi måste försöka fixa är alltså skjus från Oppeby till IP strax efter 15.00!!Annars har bloggen beslutat att Krille Södling fixar detta.....för Krille ska väl vara med????


Kostnaden för denna upplevelse är 100kr, dessa pengar går ej att betalas i natura då ingen av er grabbar är värda så mycket...För det så får man en riktigt fin grillbit, samt någon form av lättare lunch samt snacks.


Ta Med

ÖL

VIN

SPRIT

100 kr


ANMÄLAN GÖRS OMGÅENDE GENOM ATT LÄMNA EN KOMMENTAR I BLOGGEN ELLER I GÄSTBOKEN (Senast 12.00 Fredag vill vi ha er anmälan)


//Rävsaxen

Presentation

Mackans Blogg om IK Tun, BK Tun och allt annat runt omkring

Omröstning

Vem vill du helst ha in i BB huset?
 Tun Henke
 Fisken
 Lind
 Vecka
 Bosco
 Lill Johannes
 Svalberg

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

Fråga mig

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards